Houseboat for sale | Nederlandse Houseboten | Huisboot.nl (2024)

Houseboat for sale

Houseboat for sale: Huisboot.nl is ‘de Huisboot Makelaar’ en gespecialiseerd in houseboten ofwel hét varend vakantiehuis.

Bij Huisboot.nl vindt u altijd een ruim aanbod van eerste klas houseboats. Vanuit onze advies- en verkoophaven in Terherne, én vanaf diverse partner-locaties, bieden wij als gespecialiseerde Houseboten Makelaar een breed aanbod houseboats te koop.

Bekijk het aanbod nieuwe Houseboats

Bekijk het aanbod Houseboat occasions

Garantie & service bij de aanschaf van een houseboat

Zorgeloos afgeleverd met uitstekende service en garantievoorwaarden. Of u nu een compacte hotelkamer tiny houseboat zoekt óf een professioneel varende houseboat voor grotere wateren of zelfs Europa tours. U vindt het allemaal in het Friese dorpje Terherne bij de Huisboot Makelaar.

U kunt bij ons team terecht voor informatie over houseboats van de volgende door ons geselecteerde topmerken Huisboten:

Houseboat for sale | Nederlandse Houseboten | Huisboot.nl (1)

✓ MarinHome Houseboats

✓ AquaHome Houseboats

✓ Holland Houseboat

✓ LA MARE Houseboats

✓ Surla Houseboats

✓ Lotus Houseboats

✓ Custom Made Houseboats

✓ HomeShips

Exclusief bij uw houseboat makelaar

Houseboat for sale: Custom Made Houseboats

U kunt bij de Huisboot Makelaar exclusief terecht voor de Custom Made Houseboat serie, een speciaal voor u op maat, modulair op Nederlandse werven gebouwde houseboten.

Ons uitgangspunt is een uitstekend varende houseboat. Zeer beheersbaar manoeuvrerend, ofwel een écht CE gecertificeerd pleziervaartuig. Een modulaire houseboat, samengesteld in de uitvoering van een varende woonboot of varende vakantiewoning. 12 maanden per jaar inzetbaar voor zowel uw eigen privé gebruik als voor Houseboat verhuur.

Vanzelfsprekend is een niet varende Custom Made houseboat ook altijd verkrijgbaar in de verschillende types en prijsklassen. Zowel nieuw als tweedehands Houseboat for sale via de Huisboot Makelaar.

MONOHULL SCHEEPSROMP

Houseboat for sale: Houseboat met VaarHuis onderwaterschip

Door onze inmiddels meer dan 17 jaar ervaring met varende huizen, wordt de Custom Made Houseboten serie hoofdzakelijk gebouwd met een zeer stabiele monohull beproefde scheepsromp van het bekende VaarHuis. Deze houseboten vallen onder het type ‘HomeShips’.

Een HomeShip is een monohull Houseboat. Dit is een enkelrompsschip, conventionele scheepstype met een enkele romp i.p.v. de vele catamaran of losse meerdere drijvers varianten die je vaak tegenkomt als Huisboot.

Bij deze, uitsluitend in Nederland gebouwde HomeShips, heeft u de keuze uit staal of aluminium. Het modulaire huis, de opbouw van de woning op/in de houseboot, selecteren wij samen met u naar persoonlijke wens, op basis van uw te verwachten gebruiksprofiel aan boord.

Een HomeShip, uw vaartuig, wordt gebouwd en aan u volledig opgeleverd door één van de door ons (voor u) geselecteerde Houseboat for sales op onze merken pagina.

De gespecialiseerde Makelaar in Houseboten

Bij de Huisboot Makelaar vindt u naast nieuwe houseboten ook (jong) gebruikte occasions, tweedehands houseboats. Ons team staat voor u klaar om samen met u de meest geschikte houseboat te zoeken en samen te stellen.

Ander merk houseboat of uw boot inruilen?

Overweegt u de aanschaf van een ander merk houseboat dan vermeld op onze aanbodpagina? Of wilt u mogelijk uw eigen boot inruilen? Ook dan denkt de Huisboot Makelaar met u mee. Flexibel en servicegericht. Daar wij, naast jarenlange ervaring in de internationale jachtmakelaardij, zelf een brede achtergrond hebben als het gaat om scheepsbouw en scheepsengineering, kunnen wij u en ook uw houseboat bouwer optimaal adviseren.

Heeft u een Houseboat for sale?

Onze Huisboot Makelaar komt graag met u in contact. Wij maken een ‘op maat’ gemaakt verkoopplan voor uw Huisboot en gaan actief opzoek naar een geschikte koper voor uw houseboat. Het verkopen van uw houseboat kan vanuit onze advies- en verkoophaven in Terherne, maar vanzelfsprekend ook vanaf uw eigen ligplaats.

Bent u een bouwer én zoekt u een professionele verkooporganisatie? De Huisboot Makelaar staat voor u klaar. Mogen wij onszelf uitnodigen voor een kopje koffie? U bent uiteraard ook van harte welkom in Friesland.

Houseboat ligplaats huren of kopen?

De Huisboot Makelaar zoekt voor haar klanten dagelijks naar geschikte houseboats ligplaatsen. Soms wordt er zelfs een houseboat met ligplaats aangeboden. Dit resulteert er in dat wij veelal voor elke klant een geschikte houseboat ligplaats hebben. Midden in de natuur, dicht bij de stad of aangemeerd bij één van de mooiere huisboot haven projecten. Vraag onze Makelaars gerust naar wat zij actueel te bieden hebben.

Heeft u ligplaatsen welke geschikt zijn voor houseboten? Of wilt u zelf een keer een houseboat huren om het verblijf aan boord eerst eens zelf uit te proberen voor u een houseboat koopt? Ook dan komen wij graag met u in contact.

Houseboat for sale

Een kwalitatieve houseboat kopen doe je via huisboot.nl, het gespecialiseerde houseboat platvorm. Onze Huisboot Makelaars staan graag voor u klaar!

De Huisboot Makelaar, uw gespecialiseerde Makelaar in houseboten! Maak hier kennis met ons Houseboten Makelaar team.

Bekijk het aanbod nieuwe Houseboats

Bekijk het aanbod Houseboat occasions

Houseboat for sale | Nederlandse Houseboten | Huisboot.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dong Thiel

Last Updated:

Views: 5888

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dong Thiel

Birthday: 2001-07-14

Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

Phone: +3512198379449

Job: Design Planner

Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.